Yksityisyydensuojalauseke

Voimassa alkaen: huhtikuu 2018

Tämä yksityisyydensuoja koskee sivustoa puri-bali-lovina3-id.book.direct, jonka omistaa ja tarjoaa Puri Bali Hotel. Tässä yksityisyydensuojalausekkeessa kuvaillaan, miten keräämme ja käytämme sivustolla puri-bali-lovina3-id.book.direct antamiasi tietoja, jotka voivat sisältää henkilötietoja. Siinä esitellään myös sinulle saatavilla olevat, henkilötietojesi käyttöä koskevat vaihtoehdot, ja kerrotaan miten pääset käsiksi näihin tietoihin ja miten voit päivittää niitä.

Tietojenkeruu

Keräämiämme henkilötietoja ovat:

  • Etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja kotiosoitteesi;
  • Luottokorttitiedot (kortin tyyppi, luottokortin numero, kortissa oleva nimi, vanhentumispäivä ja turvakoodi);
  • Asiakasmajoittumistiedot, kuten saapumis- ja lähtöpäivät, esitetyt erikoispyynnöt, huomioita palveluvalinnoistasi (kuten huonetoiveet, mukavuudet tai muut käytetyt palvelut);
  • Tiedot, jotka annat markkinointiin liittyvistä toiveistasi tai kyselytutkimuksiin, kilpailuihin tai tarjouskampanjoihin osallistuessasi;

Voit aina valita, mitä henkilötietoja (jos mitään) haluat antaa meille. Jos valitset olla antamatta tiettyjä tietoja, sillä saattaa kuitenkin olla vaikutusta joihinkin transaktioihin kanssamme.

Automaattisesti keräämämme tiedot

Sivustomme käyttäjiltä kerätään tietoja myös automaattisesti. Niistä osa saattaa olla henkilötietoja. Tietoja ovat mm. kieliasetukset, IP-osoite, sijainti, laiteasetukset, laitteen käyttöjärjestelmä, lokitiedot, käyttöaika, tavoiteltu verkko-osoite, tilaraportti, käyttäjäagentti (tietoa selainversiosta), käyttöjärjestelmä, tulos (katsoja vai varaaja), selaushistoria, käyttäjän Booking-tunnus ja se, minkä tyyppisiä tietoja on katsottu. Voimme myös kerätä tietoja automaattisesti evästeiden kautta. Lue täältä, miten käytämme evästeitä.

Käsittelytarkoitukset

Käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • A. Varaukset: Käytämme henkilötietojasi verkossa tekemäsi varauksen viimeistelyyn ja hallinnoimiseen.
  • B. Asiakaspalvelu: Käytämme henkilötietojasi asiakaspalvelun tarjoamiseen.
  • C. Asiakasarviot: Voimme käyttää yhteystietojasi kutsuaksemme sinut sähköpostitse kirjoittamaan asiakasarvion majoittumisesi jälkeen. Arvio voi auttaa muita matkailijoita valitsemaan heille parhaiten sopivan majoituksen. Jos lähetät asiakasarvion, se voidaan julkaista sivustollamme.
  • D. Markkinointi: Käytämme tietojasi myös markkinointiin lain sallimissa puitteissa. Kun käytämme henkilötietojasi suoramarkkinointiin, kuten mainoskirjeisiin ja uusista tuotteista ja palveluista ilmoittamiseen tai muihin sinua mahdollisesti kiinnostaviin tarjouksiin, liitämme mukaan linkin, jota klikkaamalla voit ilmoittaa, ettet halua saada meiltä jatkossa viestejä.
  • E. Muu viestintä: Muissa tapauksissa saatamme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostilla, postilla, puhelimitse tai tekstiviestillä riippuen antamistasi yhteystiedoista. Yhteydenottoon saattaa olla useita syitä:
    • a. Meillä saattaa olla tarve vastata tekemiisi pyyntöihin ja käsitellä niitä.
      b.Jos et ole tehnyt online-varaustasi loppuun, saatamme muistuttaa sen jatkamisesta sähköpostiviestillä. Uskomme, että tästä lisäpalvelusta on sinulle hyötyä, koska sen ansiosta voit jatkaa varauksen tekoa joutumatta etsimään majoitusta uudelleen tai täyttämään varaustiedot alusta pitäen.
      c.Kun käytät palveluitamme, saatamme lähettää sinulle kyselyn tai kutsua sinut antamaan arvion kokemuksestasi sivustollamme. Uskomme, että tästä lisäpalvelusta on hyötyä sekä sinulle että meille, sillä palautteesi pohjalta voimme tehdä parannuksia sivustolle.
  • F. Analytiikka, parannukset ja tutkimus: Käytämme henkilötietoja tutkimus- ja analyysitarkoituksiin. Voimme valtuuttaa kolmannen osapuolen tekemään niitä puolestamme. Voimme jakaa tai luovuttaa tutkimustuloksia myös kolmansille osapuolille, anonyymissä ja kootussa muodossa. Käytämme henkilötietoja analyysitarkoituksiin palvelujemme, käyttäjäkokemuksen ja online-matkapalvelujen laadun parantamiseksi.
  • G. Turvallisuus, petosten havaitseminen ja torjunta: Käytämme tietoja, jotka voivat sisältää henkilötietoja, petosten ja muiden laittomien tai loukkaavien toimien ehkäisemiseksi. Voimme käyttää näitä tietoja riskien arviointiin ja turvallisuustarkoituksiin ja käyttäjien oikeaksitodistamiseen. Henkilötietoja voidaan jakaa näistä syistä kolmansille osapuolille, kuten poliisille lain sallimissa puitteissa ja ulkopuolisille neuvonantajille.
  • H. Lainsäädäntö ja sen noudattaminen: Joissakin tapauksissa tarvitsemme annettuja tietoja, jotka voivat sisältää henkilötietoja, oikeudellisten kiistojen tai valitusten käsittelemiseen ja ratkaisemiseen, sääntöjenmukaisuuden tutkimiseen tai sopimusten toimeenpanemiseen tai lainvalvonnan pyyntöjen noudattamiseen sikäli, kun laki niin vaatii.
  • Jos käytämme henkilötietojen käsittelemiseen automaattisia menetelmiä, millä on oikeudellisia tai huomattavia vaikutuksia sinuun, ryhdymme sopiviin toimenpiteisiin suojataksemme oikeutesi ja vapautesi, mukaan lukien oikeutesi vaatia, että tiedot käsittelee luonnollinen henkilö.

Lainsäädännön mukaiset keinot

  • Tarkoitusten A ja B suhteen toimimme sopimustäytännön varassa: Tietojesi käyttö voi olla tarpeellista, jotta kanssamme solmittu sopimus voidaan toimeenpanna. Jos esimerkiksi käytät palveluitamme online-varauksen tekoon, käytämme tietojasi sopimuksemme mukaisesti täyttämään velvollisuutemme varauksen loppuunsaattamiseksi ja käsittelemiseksi.
  • Tarkoitusten C–H suhteen toimimme oikeutetun etumme perusteella: Käytämme tietojasi oikeutetun etumme toteuttamiseksi. Se voi tarkoittaa parhaan mahdollisen sisällön tarjoamista sivustolla, sähköpostiviesteissä ja uutiskirjeissä, tuotteidemme ja palveluidemme sekä sivustomme sisällön parantamista ja mainostamista, ja hallinnollisia, petosten havaitsemista koskevia ja oikeudellisia tarkoituksia. Kun henkilötietoja käytetään oikeutetun etumme toteuttamiseksi, etsimme aina tasapainon tietojesi suojaamista koskevien oikeuksien ja etujen sekä omien oikeuksiemme ja etujemme välillä.
  • Tarkoituksen H suhteen toimimme myös siten, että täytämme velvollisuutemme noudattaa sovellettavaa lainsäädäntöä.
  • Sovellettavan lainsäädännön niin edellyttäessä pyydämme sinulta etukäteen suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn suoramarkkinointitarkoituksia varten.

Sovellettavan lainsäädännön niin vaatiessa pyydämme sinulta suostumusta. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä johonkin niistä osoitteista, jotka on ilmoitettu tämän yksityisyydensuojalausekkeen lopussa.

Jos haluat vastustaa tarkoitusten C–F mukaista käsittelyä eikä vastustamiseen liittyvää vaihtoehtoa ole suoraan saatavillasi (esimerkiksi tilisi asetuksissa) tarvittavassa laajuudessa, otathan yhteyttä majoituspaikkaan puribalihotel@gmail.com .

Tietojen jakaminen

  • Booking.com: Tarjoamme sinulle online-varauspalveluita yhdessä Booking.com B.V:n kanssa, joka sijaitsee osoitteessa Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Alankomaat (www.booking.com) (tästä eteenpäin Booking.com). Vaikka me tarjoamme sisällön tälle sivustolle ja teet varauksen suoraan kanssamme, varaukset käsitellään Booking.comin kautta. Tälle sivustolle syöttämäsi tiedot jaetaan siksi myös Booking.comille ja sen yhteistyökumppaneille. Nämä tiedot voivat sisältää henkilötietoja, kuten nimen, yhteystiedot, maksutiedot ja asiakkaan mukana matkustavien henkilöiden nimet sekä mahdolliset varauksen yhteydessä ilmoittamasi mieltymykset.
    Jos haluat lisätietoja Booking.comin yritysperheestä, käy sivulla Booking.com yhtiönä.

Booking.com lähettää sinulle sähköpostitse varausvahvistusviestin ja toisen viestin ennen saapumista ja antaa tietoa alueesta ja majoituksestamme. Booking.com tarjoaa myös kansainvälistä asiakaspalvelua 24/7 paikallistoimistoistaan yli 20 kielellä. Kun jaat tietosi Booking.comin kansainvälisen asiakaspalvelutiimin kanssa, he osaavat vastata sinulle, jos tarvitset apua. Booking.com voi käyttää tietojasi teknisiin sekä analysointi- ja markkinointitarkoituksiin, kuten jäljempänä kohdassa Booking.comin yksityisyydensuojalausekkeessa on kuvattu. Se tarkoittaa, että tietojasi saatetaan jakaa myös muiden Booking Holdings Inc:iin kuuluvien yritysten kanssa, jotta sinulle voidaan tarjota kiinnostavia matkailuun liittyviä tarjouksia ja räätälöityä palvelua. Sovellettavan lainsäädännön niin vaatiessa Booking.com pyytää tarpeen mukaan ensin suostumustasi. Jos tietojasi siirretään ETA-alueen ulkopuolelle, Booking.com tekee sopimuksellisia järjestelyitä, jotta henkilötietosi ovat edelleen suojattuja Euroopan standardien mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten Booking.com käsittelee henkilötietojasi, lähetä viesti osoitteeseen dataprotectionoffice@booking.com.

  • BookingSuite: Henkilötietosi voidaan jakaa BookingSuite B.V:n kanssa, joka sijaitsee osoitteessa Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Alankomaat. Se on yritys, joka tarjoaa tämän sivuston ja sivuston suite.booking.com.
  • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat: Käytämme palveluntarjoajia henkilötietojesi käsittelyyn ainoastaan meidän puolestamme. Käsittely tehtäisiin tässä yksityisyydensuojalausekkeessa mainittuihin tarkoituksiin, kuten online-varausten maksujen fasilitoimista, markkinointimateriaalin lähettämistä tai analyyttisiä tukipalveluja varten. Näitä palveluntarjoajia sitovat salassapitolausekkeet eikä niiden ole sallittua käyttää henkilötietojasi omiin tai muihin tarpeisiin.
  • Toimivaltaiset viranomaiset: Annamme henkilötiedot poliisille ja muille valtion viranomaisille, jos laki niin vaatii tai se on ehdottomasti tarpeen rikosten ja petosten ehkäisemisen tai havaitsemisen tai syytteiden noston vuoksi.

Kansainväliset tiedonsiirrot

Tässä yksityisyydensuojalausekkeessa kuvattu henkilötietojen välittäminen voi tarkoittaa tiedonsiirtoja maihin, joiden tietosuojalait eivät ole yhtä kattavia kuin EU-maiden. EU:n lainsäädännön niin vaatiessa siirrämme henkilötietoja vain vastaanottajille, joiden tarjoama tietosuoja on tarvittavalla tasolla. Näissä tapauksissa teemme sopimuksellisia järjestelyitä, jotta henkilötietosi pysyvät suojattuina eurooppalaisten standardien mukaisesti. Voit pyytää meiltä kopiota näistä lausekkeista käyttämällä alla olevia yhteystietoja.

Turvallisuus

BookingSuite toimii kohtuullisten menettelyiden mukaisesti estääkseen luvattoman pääsyn käsiksi henkilötietoja sisältäviin tietoihin sekä niiden väärinkäytön. Käytämme tarkoitukseen sopivia yritysjärjestelmiä ja menettelyitä, joilla suojaamme tiedot, henkilötiedot mukaan lukien. Sovellamme myös turvallisuusmenetelmiä sekä teknisiä ja fyysisiä rajoitteita palvelimillamme olevien henkilötietojen käyttöön ja niihin käsiksi pääsemiseen. Vain valtuutetulla henkilökunnalla on lupa päästä käsiksi henkilötietoihin työssään.

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme tietojasi, jotka saattavat sisältää henkilötietoja, niin kauan kuin arvioimme sen tarpeelliseksi palveluiden tarjoamiseksi, sovellettavien lakien noudattamiseksi, eri osapuolten välisten kiistojen ratkaisemiseksi tai muuten liiketoimiemme hoitamiseksi, joka kattaa petosten tai muiden laittomien toimien havaitsemisen ja ehkäisemisen. Kaikkiin säilyttämiimme henkilötietoihin sovelletaan tätä yksityisyydensuojalauseketta. Jos sinulla on kysyttävää tiettyjen käsittelemiemme henkilötietojen säilytysajasta, otathan meihin yhteyttä alla annettujen yhteystietojen kautta.

Valintasi ja oikeutesi

Haluamme, että sinä kontrolloit, miten käytämme henkilötietojasi. Voit tehdä tämän seuraavin tavoin:

  • Voit pyytää meiltä kopiota hallussamme olevista henkilötiedoistasi;
  • Voit ilmoittaa meille henkilötietojasi koskevista muutoksista tai voit pyytää meitä korjaamaan hallussamme olevia henkilötietojasi;
  • Tietyissä tilanteissa voit pyytää meitä poistamaan, estämään tai rajoittamaan hallussamme olevien henkilötietojesi käsittelyn tai vastustaa yksittäisiä tapoja, joilla käytämme henkilötietojasi; ja
  • Tietyissä tilanteissa voit pyytää meitä myös lähettämään meille antamasi henkilötiedot kolmannelle osapuolelle.

Kun käytämme henkilötietojasi suostumuksesi nojalla, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Lisäksi, kun käsittelemme henkilötietojasi oikeutetun etumme tai julkisen edun perusteella, sinulla on milloin tahansa oikeus vastustaa näiden tietojen käyttöä sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Luotamme siihen, että henkilötietosi ovat aukottomia, täsmällisiä ja ajantasaisia. Ilmoitathan meille pikaisesti henkilötietojesi muutoksista tai epätäsmällisyyksistä ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan puribalihotel@gmail.com . Käsittelemme pyyntösi sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Kysymykset tai valitukset

Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi tai jos haluat käyttää tähän käytäntöön liittyviä oikeuksiasi, voit ottaa meihin yhteyttä: puribalihotel@gmail.com . Voit myös ottaa yhteyttä paikallisiin tietosuojaviranomaisiin, jos sinulla on kysymyksiä tai valituksenaiheita.

Muutokset käytäntöön

Liiketoimintamme jatkuvan muutoksen mukaisesti myös tämä yksityisyydensuojalauseke voi muuttua ajoittain. Jos haluat nähdä nämä ajoittain tehdyt muutokset, suosittelemme lukemaan ne tästä yksityisyydensuojalausekkeesta. Jos teemme olennaisia muutoksia tai muutoksia, joilla on vaikutusta sinuun (esim. kun aloitamme henkilötietojesi käsittelyn muuta kuin yllä olevia tarkoituksia varten), otamme sinuun yhteyttä ennen kyseisen käsittelyn aloittamista.